Metoden och Lösningarna till Konflikterna:

Vi fick kolla på videos på You Tube och att få lite tips och inspiration om hur vi skulle kunna få bilen att gå framåt så mycket. Vi hade redan 4 cd: er så vi visste redan vad vi skulle ha för hjul till bilen senare var det svårt att veta hur vi skulle sätta dit hjulen för vi visste inte hur vi skulle sätta dit dom om det var tunna pinnar. Vi tänkte först sätta glass pinnar men det skulle inte gå för att det skulle vara för löst som själva bilen och det skulle göra bilen tyngre, senare var det bäst att använda bara en vanlig kartong bit så att den inte skulle gå sönder eller vara för lös att den skulle ramla i bitar.

Vi försökte att hitta trä bitar så att det skulle passa in i hålen i hjulen av cd: erna men senare så fick vi idén av att klistra  dit papper  och sedan att göra små hål i pappret så att den inte skulle vara för litet eller för stort hål  så det gick jätte bra med den idén.

Och sen så fick vi klura ut vart vi skulle sätta dit råttfällan så att vi kunde utnyttja svängkraften så mycket som möjligt, så vi bestämde oss för att sätta den längst bak så att den skulle svänga mest det var lite svårt med hur lång pinnen med snöret skulle vara först var den lite för lång men senare så bestämde vi oss till att korta av den och den kom längre en dom andra gångerna vi hade testat.

Senare när vi hade testat alt och vi tyckte att alt gick bra och att det gick som vi ville så var vi nöjda och klara med den. Materialen: en kartong skiva, 4 cd skivor, råttfälla, 2 stycken 40 cm blompinne, papper, 1 meter snöre, limpistol, limstav, 2 stycken buntband, tång, såg och en sax.